Home » Contact

Contact

U kunt dit contactformulier invullen:

  • Bij vragen over de producten. 
  • Bij het vragen van advies over welk product het beste bij u past. 
  • Bij vragen over betalingen. 
  • Bij vragen over verzendingen. 
  • Bij een retouraanvraag. 
  • Bij schade die onder de fabrieksgarantie valt.

Maar natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u tevreden bent over uw producten en service (wij ontvangen namelijk graag complimenten). 

KVK nummer: 83750320

Contact gegevens:

E-mail: info@verrekijker-totaal.nl
Bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09:00 uur - 22:00 uur.

Telefoonnummer: 06 271 58 404 (uw gebruikelijke belkosten)
Van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 17:00 uur - 21:00 uur.
Op zaterdag en zondag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur - 17:00 uur.

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp via bovenstaand telefoonnummer of klik op het WhatsApp icoon .  Bereikbaar van maandag tot en met zondag van 09:00 uur - 22:00 uur.

-------------------------------------------------------------------------------------

Wij adviseren u om voor vragen het contact formulier in te vullen. Dit contact formulier heeft namelijk een directe koppeling naar ons e-mail adres dus zullen wij de formulieren ook direct ontvangen. Probeert u hier in zo goed mogelijk uw wensen te omschrijven en de vragen te stellen. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk helpen en een duidelijk antwoord versturen naar u. U kunt natuurlijk ons ook direct mailen via het mailadres dat boven staat aangegeven. 

Wij proberen alle inkomende berichten via het contactformulier, e-mail en WhatsApp zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij doen ons uiterste best om uw vragen tijdens werkdagen binnen 30 minuten te beantwoorden. Op zaterdag en zondag doen wij ons best om uw vraag binnen 15 minuten te beantwoorden. 

Mocht u toch willen bellen buiten de bereikbaarheidstijden, spreek dan gerust de voicemail in met uw naam, vraag, telefoonnummer en een gewenste tijd waarop wij u kunnen terugbellen.